Kniha návštěv

po kastraci

Dobrý den chtěla bych se zaptat jak to myslíte po té kastraci když má tendenci skákat do výšek. Zkrátka se chci zeptat zda u toho sphynxíka mám být nebo naopak?

Re: po kastraci

Hezký den Veroniko,

určitě si po kastraci zajistěte alespoň den volna.
Je důležité být s kočičkou po probrání z narkozy a zotavení se.

sphynxík a škola

Dobrý den to jsem zase já ,omlouvám se ale já si pořizuji sphynxíka a můj brácha mi vyhrožuje že mi jî zabije až budu ve škole, pořád říká: Já ti tu deb**** Roxy zabiju :'( . Nevíte jak bych ji mohla dát do bezpečí?

Re: sphynxík a škola

Hezký den Veroniko,

Brácha si určitě dělá srandu. Určitě jí bude milovat.
Samozřejmě se takhle o zvířátkách nemluví, proberte s rodiči.
Dejte pozor při výběru koťátka, pokud chcete pravou povahu sphynxe a zdravého, pořiďte si s rodokmenem / (Průkazem Původu) od seriózního chovatele. Kde Vám ukáží testy HCM obou rodičů. www.goisovka.cz Rodiče nesmí mít testy starší dvou let. Mnoho štěstí

sphynx a mytí

Dobrý den, můžu sphynxe mýt mím mýdlem mánička.

Re: sphynx a mytí

Hezký den Veroniko,

nevíme co je mýdlo mánička.
Ale koupejte sphynxe v dětském mýdle pro miminka.
Typ odkaz na našem webu : na co potřebuje nový člen.

Dvaja Sphynxovia

Dobry den este raz, chcela by som sa este spytat, ked teda nebude nikdo doma, a Sphynxik bude sam, tak ci by nepomohlo, keby boli dve macicky :) Ci by sa pocas nepritomnosti ludi zahrali aj sami...
Dakujem za odpoved :)

Re: Dvaja Sphynxovia

Ano, to určitě ano. Sphynxové vyhledávají společnost. Stačí jim se přitulit, nemusí si ani hrát. Prostě nejsou rádi sami :)

Sphynxik sam doma

Dobry den, mate naozaj super web :)
Rada by som sa spytala... Chceli by sme si kupit Sphynxika a ako je to s tou aktivnostou?
Ked budu rodicia chodit do prace a ja do skoly, co bude robit sphynxik doma? Obavame sa, aby nerobil neporiadok, alebo neskriabal nabytok... Za odpoved velmi dakujem :)

Re: Sphynxik sam doma

Ahoj Lenka,
Sphynx je velmi aktivní, ale co víc, miluje společnost a hlavně "svoje" lidi. Když je sám, je nešťastný, i když většinu času prospí. Neškrábe, nedělá nepořádek, ale může třeba přestat jíst nebo začne dělat naschvály, aby na sebe upozornil. Zvaž, jestli opravdu chceš kočku typu Sphynx, která je mimořádně kontaktní.

Přidat nový příspěvek